Multidimensionaliteit

Onder multidimensionaliteit verstaan we dat je gemakkelijk contact hebt met andere werkelijkheden terwijl je droomt of zelfs tijdens je dagbewustzijn, gewoon in momenten van ontspanning. Je ervaart dan andere werkelijkheden die heel liefdevol kunnen zijn en soms ook heel erg verschillend van onze fysieke 3D wereld. Als je multidimensionaal bent, dan is de scheidslijn tussen deze 3D wereld en andere werelden (we noemen dat ook wel eens andere frequentievelden) dunner dan bij andere mensen. Zo ervaar en zie je bijvoorbeeld regelmatig geometrie, kleur, licht, geluid, geuren, gevoelens. Of je hebt contact hebben met de wereld van de dolfijnen, walvissen, zeemeerminnen of draken en misschien ook met wezens van andere sterrenstelsels die wij buitenaards noemen.

Je bent meer dan je denkt

Eigenlijk zijn die andere wezens vaak delen van jezelf. Als ziel ben jij niet gebonden aan één dimensie van bestaan en je bent zeker niet gebonden aan alleen de aardse werkelijkheid. Daarom kan het best zijn dat jij bijvoorbeeld weet van teleportatie, telekinese, vrije energie en nog veel meer. De kleuren, geometrie, enz. wat jij misschien waarneemt, zijn een gevolg van een verhoogde gevoeligheid waardoor alles extra High Definition lijkt. Als je multidimenioneel bent, ben je vaak ook telepathisch, dat wil zeggen dat je andere mensen hoort denken of weet wat zij voelen en dat je met dieren kunt communiceren alsof je met hen praat. Ook de wezens van andere sterrenstelsels (dus eigenlijk jouw andere zelven) kunnen vaak telepathisch met je communiceren.

Gek of geniaal?

Enerzijds maakt dit je wereld zoveel rijker. Je bent inventief, hebt een sterke intuïtie en een gevoel van eenheid met alles. Anderzijds is het soms lastig omdat andere mensen je niet begrijpen of afwijzen als jij over die andere werkelijkheden praat of als jij vanuit jouw multidimensionaliteit alles vanuit veel meer lagen ervaart. Dan kan het zijn dat je vanuit verschillende lagen steeds een andere kijk hebt op ‘deze’ werkelijkheid heeft, die elkaar soms ook nog eens tegenspreken. Kan heel verwarrend zijn als je het ene moment vanuit de ene laag spreekt en het andere moment vanuit een andere werkelijkheid. Daar kan niet iedereen mee omgaan en veel mensen in je omgeving begrijpen het ook helemaal niet en vinden je warrig of verklaren je voor gek. Maar misschien ben je eigenlijk wel geniaal.

Belangrijk is weer dat je mensen om je heen hebt die ook multidimensioneel zijn of die je in ieder geval begrijpen en waarderen. Het is namelijk iets wat je niet kunt uitzetten. Als het ontkent wordt door anderen, ga je je afgewezen voelen en eenzaam. En eigenlijk ben je een representant van onze nabije toekomst waarbij iedereen gevoeliger en meer multidimensionaal is! Zo gaan we met elkaar beseffen dat we in een uitgebreide multi galactie leven in plaats van een op zichzelf staande 3D aarde.

Ervaringsverhalen