Helderzien

Ik zie, ik zie…

Een groot gedeelte van ons leven speelt zich af in de wereld die we allemaal kunnen zien, voelen, proeven, horen en ruiken. Dit noemen we de 3D-werkelijkheid. Naast deze 3D- werkelijkheid lopen er een heleboel werelden en werkelijkheden parallel aan de onze. Als je wat gevoeliger bent, dan kun je daar flarden van oppikken. Nu is dat allemaal leuk en aardig, maar veel mensen weten niet dat zoiets bestaat, laat staan dat ze het normaal vinden. Hierdoor denken hooggevoelige jongeren ook vaak dat ze gek aan het worden zijn wanneer ze dingen zien ”die er niet zijn”. Je vergelijkt jezelf vaak met je omgeving en als jij dingen ziet die de mensen om je heen niet zien, dan is het niet gek dat je aan jezelf gaat twijfelen. Eigenlijk heel jammer, want wat jij ziet is er ook, alleen zit het op een andere laag. Dus: ”don’t worry! You are the new normal!”

Ben je dan een helderziende als je meer ziet?

Bah, wat een woordkeuze. Maar in principe wel: met helderziendheid bedoelt men meestal iemand die in de toekomst kan kijken. Helder zien is het vermogen om gebeurtenissen in parallelle werelden of andere dimensies waar te nemen en sommige van die werelden zijn de toekomstige versies van het heden. Dat wil niet per se zeggen dat hetgeen wat je ziet ook gaat gebeuren, het is alleen een mogelijke uitkomst. Zo kan het dus ook zijn dat je fragmenten van het verleden ziet, of dingen in het heden die zich op een andere trilling bevinden (denk aan aura’s, natuurwezens, etc.).

Maar ik was toch normaal?

Jazeker… maar wel het ‘nieuwe’ normaal. Het bewustzijn van de mensheid zit op het moment in een enorme stroomversnelling. Paranormale zaken worden steeds beter bespreekbaar, en in steeds meer mensen ontwaken deze sluimerende talenten. Zo kan het imago van spiritualiteit veranderen en wordt paranormaal  het nieuwe normaal.

Ervaringsverhalen