Liv’s reis: Klaar voor vertrek!

Het is bijna zo ver, volgende week start ik mijn innerlijke passie-reis!
Ik ga de komende tijd met verschillende mensen in gesprek over het thema PASSIE!

Zoals bij elke reis komen er zenuwen en spanningen tevoorschijn, maar tegelijkertijd voel ik dat dit het perfecte moment is om te vertrekken! Sinds ik gestopt ben met mijn studie, loop ik namelijk met een hele boel vragen rond. Wat is mijn passie? Ik heb een hele boel interesses, maar wat maakt me nou echt gelukkig? Wat geeft mij voldoening? Wat heb ik de wereld te bieden? Wat wil ik nou écht? En ga zo nog maar even door… Het is ontzettend vermoeiend om met deze knagende vragen rond te blijven lopen. Het maakt me onrustig en onzeker. Daarom is het nu tijd voor meer duidelijkheid, helderheid en stabiliteit! Ik verlang naar meer richting in mijn leven en ik wil leren hoe ik daar zelf voor kan zorgen.

De komende weken deel ik mijn vragen met coaches. Ik ga met hen in gesprek over waarom het belangrijk is te ontdekken wat je passie is, te leven vanuit passie en hoe je deze passie neer kunt zetten in de wereld. Daarnaast interview ik jongeren die enthousiast en gedreven hun passie volgen. Ik ben erg benieuwd naar hun ervaringen en wie weet hebben zij nog handige tips! Al met al hoop ik met dit project zowel voor mezelf als voor anderen meer helderheid te creëren over het leven vanuit passie en het volgen van het mooiste kompas: het hart!

Het goede nieuws is: ik wil heel graag! Ik wil ontdekken wat mijn passie is! Ik wil mijn talenten verder ontwikkelen! Ik wil angsten overwinnen! Ik wil de wereld laten zien wie ik ben! Ik wil in mijn liefdevolle kracht staan! Ik wil eerlijk naar mezelf zijn! Ik wil mijn hart volgen! Ik wil vooruit! Ik voel een enorm sterke drijfveer om deze verlangens om te zetten in daden! Om, hoe spannend het ook is, de volledige verantwoordelijkheid over mijn eigen leven te nemen.

Eén ding staat vast: van elke reis kom je weer een stukje wijzer thuis, dan toen je vertrok!
Ik ben er helemaal klaar voor en open mijn armen voor verandering!

Foto Liv

Liv Stevens

HeartNav writer, photographer, designer & allround big heart
Hoi ik ben Liv! 21 jaar geleden gaven mijn ouders me deze naam. Het omschrijft precies wie ik ben en wat ik wil: to liv(e) life to the fullest! Voor mij betekent dat: bewust leven vanuit mijn hart! Leren omgaan met mijn hooggevoeligheid en mezelf accepteren zoals ik ben, spelen daar een belangrijke rol in. Steeds meer pluk ik de vruchten van mijn sensitiviteit en dat geef ik dolgraag door aan jou!
Misschien vind je deze artikelen ook leuk:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.