Liv’s reis: Op zoek naar Passie

Passie, de wereld lijkt er vol mee. Allemaal mensen die hun passie zijn gevolgd, of bezig zijn om hun dromen te verwezenlijken. Je passie volgen is goed, mooi, je wordt er blij en (meestal) gezonder van. Fantastisch! Maar wat als je niet weet wat je passie is? Hoe kom je daar dan achter?

Liv reist door Nederland en stelt haar vragen aan allerlei verschillende mensen. Zij ontmoet therapeuten die haar de nodige handvatten geven om erachter te komen wat haar passie is. Daarnaast interviewt ze ook jonge mensen die trouw hun passie volgen.

De antwoorden zijn soms verrassend, soms inspirerend en soms zo logisch dat je je afvraagt waarom je daar zelf niet aan had gedacht. Stap voor stap brengen ze Liv dichter bij haar eigen antwoord. Wellicht helpen ze jou ook!

KLAAR VOOR VERTREK!

Liv is klaar voor vertrek! In deze post schrijft zij over haar reis: Wat houdt haar reis precies in en wat wil zij hiermee bereiken?

IMG_9237

DE TAAL VAN HET LICHAAM

Margot Groot is Paramedisch Natuurgeneeskundig therapeut bij haar praktijk ‘Stilstaan bij bewegen’ in Apeldoorn. Haar grote passie is ‘de taal van het lichaam’. Liv gaat met haar hierover in gesprek en ervaart hoe deze taal je verder kan helpen in het ontdekken van je passie!

margot

VOLG JE NIEUWSGIERIGHEID

Vanessa Luyten is levenscoach bij haar praktijk: ‘Ik ben helder’ te Koersel (België). Zij vertelt Liv over het belang van het volgen van je nieuwsgierigheid!

vanessa

DE MAGIE VAN HET NU

HeartNav illustrator Madelief de Graaf is studente aan de hogeschool voor Kunstzinnige Therapie Beeldend. Tijdens deze open ontmoeting vertelt Madelief over de Magie die ontstaat wanneer je leeft in het NU!

IMG_0446-Recovered-Recovered copy

ONTDEK JOUW TALENTEN

Marion van Diemen is Talentencoach bij haar praktijk ‘Mooi Talent’ te Oosterhout (dichtbij Nijmegen).
Zij vertelt over de rol die talenten spelen in het ontdekken van je levensmissie! Liv speelt samen met haar het Talentenspel en komt tot nieuwe inzichten!

talentenspel4

LEEF JE DROOM

Serieke en Alexander, twee avonturiers die met hart en ziel hun dromen omzetten in daden, delen hun wijsheid met Liv in…
ZUID-SPANJE! Daar komen hun passies helemaal tot bloei in hun eigen prachtige yogaretraite!

spanje1

TIJD VOOR EEN TUSSENTSTOP!

Liv staat even stil bij haar avontuur! Hoe is het tot nu toe verlopen? Hoe voelt ze zich nu? En hoe nu verder? Je leest het in dit artikel.

EJJJJ-1-67

10 WAARDEVOLLE INZICHTEN

Speciaal voor alle mede-avonturiers 10 waardevolle inzichten! Wie weet helpen ze jou verder op je eigen avontuur!

HipstamaticPhoto-510877987.491566 (2)

GENIET VAN HET ONDERWEG-ZIJN

Een interview met Kunstzinnig Therapeut Floor van Loon, zij inspireert Liv om met volle teugen te genieten van het bewandelen van haar eigen weg!