Over HeartNav

Op een dag kwam er een groep mensen samen, een aantal jongeren en een paar ‘oudere jongeren’. Ze hadden een gezamenlijke passie: het onderzoeken van wat gevoeligheid in hun leven betekent, en een gezamenlijke visie: het naar buiten brengen en verbinden van mensen die dat samen willen ontdekken.

En zo ontstond deze website.

Het HeartNav-team

Het HeartNav-team bestaat uit een aantal jonge mensen die met heel hun hart aan deze website werken. Je vindt ze hieronder!

Helaas hebben we altijd veel meer goede ideeën dan we kunnen uitvoeren, dus hulp is altijd welkom!
Voel jij je verbonden met HeartNav? Wil jij jouw talenten inzetten om jongeren een plek te geven waar ze zichzelf kunnen herkennen? Wil jij helpen ze te laten zien dat hun hooggevoeligheid niet hun probleem, maar juist hun kracht is?

Doe dan met ons mee!

(Psst.. op dit moment zijn we vooral heel hard op zoek naar iemand die ons kan helpen met het bouwen en updaten van de website. Ben jij of ken jij iemand die dat kan én hartstikke leuk vindt? Stuur ons een berichtje!)

Ans Tros

Ans Tros

Voorzitter HeartNav, directeur SchoolvoorCoaching

Meer over Ans

Mensen leren vertrouwen op hun innerlijke stem en laten ervaren dat ze er helemaal bij horen met hun unieke zijn. Daar gaat voor mij ten diepste over. Zelf ben ik opgeleid als psycholoog. Een leuke en interessante studie en toch wist ik daarna een paar dingen heel zeker. Ik weiger te werken met labels en er is veel meer tussen hemel en aarde dan het denkkader dat we leren op de universiteit.

Sinds 1993 werk ik als ondernemer en ben ik actief in het coach- en trainingsvak. Vanuit SchoolvoorCoaching werk ik als oprichter en creatief directeur dagelijks aan mijn dromen. Daarnaast verdiep ik me al jarenlang in healing en heb ik diverse opleidingen afgerond. Ik werk samen met Star Global Family en YoungMasterGlobal aan het creëren van vrijplaatsen voor jongeren. Daarnaast begeleid ik jongeren.

Ik ben de voorzitter van HeartNav en verantwoordelijk voor het realiseren van een financiële basis. Daarnaast draag ik bij aan de categorie Lichaam en Hoofd vanuit een holistisch perspectief.

Kim Klasens

Kim Klasens

Bestuurslid & coördinator HeartNav, trainer & coach bij Kim’s Business

Meer over Kim

Hoi! Ik werk voor mezelf als coach en trainer. Ik begeleid vooral volwassenen en kinderen die hooggevoelig zijn.

Bij HeartNav houd ik als bestuurslid overzicht over wat er allemaal gebeurt en ben ik mede verantwoordelijk voor de informatie & oefeningen.

Hooggevoeligheid wordt door veel mensen gezien als een probleem, een diagnose, en het kan inderdaad soms behoorlijk heftig zijn. Maar het is ook een enorme kracht, en als je leert om goed bij jezelf te blijven, wordt je leven er zoveel mooier van!

Jaap Vermuë

Jaap Vermuë

Bestuurslid HeartNav, jongerencoach in Bewust Bedrijf training & organisatieadvies

Meer over Jaap

Ik geniet van de nieuwe generatie jongeren die niet de gebaande paden willen of kunnen lopen. Vaak hoog sensitieve en creatieve jongeren, die gaan voor gelijkwaardigheid, oprechtheid, duurzaamheid en vrijheid. Maar ik zie ook hoe lastig het voor hen (ook voor mij trouwens) is om trouw te blijven aan jezelf en om je idealen in de wereld te brengen.

Mijn passie is om deze jongeren te ondersteunen. Ik doe dat binnen mijn eigen bedrijf (Bewust Bedrijf, organisatieadvies & training) als jongerencoach. Vanuit Star Global Family organiseren wij jongerenkampen en creëren wij nieuwe vrijplaatsen voor deze jongeren (o.a. Telosian Living in de USA). Als logisch vervolg op al deze activiteiten heb ik samen met Ans het initiatief genomen voor Stichting HeartNav. Op de HeartNav site zorg ik o.a. voor het onderdeel ouders en professionals.

Liv Stevens

Liv Stevens

HeartNav writer, photographer, designer & allround big heart

Meer over Liv

Hoi ik ben Liv! 22 jaar geleden gaven mijn ouders me deze naam. Het omschrijft precies wie ik ben en wat ik wil: to liv(e) life to the fullest! Voor mij betekent dat: bewust leven vanuit wat mij gelukkig maakt, leven vanuit mijn hart!

Leren omgaan met mijn hooggevoeligheid speelt daar een belangrijke rol in. Ik ervaar dat ik me steeds krachtiger en gelukkiger voel naarmate ik mezelf omarm precies zoals ik ben. Al kom ik de nodige hobbels op de weg tegen, er gaat echt een wereld voor me open nu ik mezelf meer en meer accepteer!

Ik deel graag wat ik allemaal ervaar tijdens mijn levensreis. Door middel van schrijven, fotografie, interviews, design en nog veel meer geef ik mijn eigen kleur binnen HeartNav.

Iris Schram

Iris Schram

Intuïtief webdesigner bij HeartNav en Rainbow Dragon, harpiste bij Harpfulness

Meer over Iris

Hoi! Ik ben Iris, 23 jaar. Ik houd van de logica van systemen, maar ook van vrij zijn en onbezorgd zingen. Bij HeartNav maak ik plaatjes, sfeer en sprankels en zet ik WordPress naar onze hand. In mijn bedrijf Rainbow Dragon geef ik visie-sessies aan ondernemers die een website willen maken en begeleid ik ze in het technische proces. Daarnaast geef ik harpmeditatieconcerten en reis ik als een moderne bard door het hele land waar ik Keltische verhalen vertel met mijn kleine harp.

Chanina Roelofsma

Chanina Roelofsma

HeartNav redactrice/schrijfster/illustrator, levensfilosoof

Meer over Chanina

Ik ben Chanina, 21 jaar en sinds 22 augustus 2016 lid van HeartNav!

Vorig jaar februari (2016) ben ik na ruim anderhalf jaar gestopt met mijn opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de universiteit. Nu ben ik op een pad met vele nieuwe mogelijkheden, die ik voorzichtig aan het ontdekken ben.

Ik hou enorm van schrijven: fictieve verhalen, gedichten, liedjes… noem maar op! Sinds kort schrijf ik ervaringsblogs en oefeningen/tools voor HeartNav en ik hoop daarmee jullie van dienst te zijn. Mijn HeartNav toekomst wens is om jongeren ook in praktijk te helpen, met workshops. In mijn vrije tijd geniet ik vooral van de natuur, schrijf ik aan verhalen en het maken van een (aquarel/collage-)kunstwerk. Ook geniet ik van Ecstatic Dance, dat zorgt ervoor dat ik weer helemaal in mijn lijf ben.

Soms voel ik me net een wandelende ideeëngenerator – zoveel ideeën dat ik ze niet in m’n eentje allemaal uit kan voeren! Gelukkig heeft HeartNav me met een open hart ontvangen en ik hoop dat de mooie ideeën die er zijn, tot volle bloei kunnen komen!

Shirley de Koster

Shirley de Koster

HeartNav redactrice/schrijfster, blogger en studente

Meer over Shirley

Hi, ik ben Shirley en ik ben 23 jaar! Zoekende naar mijn weg in het leven, in de wereld en in mezelf.

Ik ben mijn opleiding voor Copywriter aan het afronden. Ook ga ik me concentreren op SEO en schrijven in het algemeen. Taal is mijn passie, niet alleen de Nederlandse taal. Daarom ben ik ook nog bezig met het leren van de Spaanse taal.

Mijn persoonlijke blog is druk in ontwikkeling. Nog niet zo lang geleden ontdekte ik mijn hooggevoeligheid en ik ben druk bezig deze (nu nog) last om te zetten in een talent. Meer acceptatie en zelfcompassie ontwikkel ik dankzij HeartNav en mijn liefde voor taal krijgt hier alle ruimte!

Maud Gubbels

Maud Gubbels

HeartNav buddycoördinator en danstherapeute

Meer over Maud

Hallo! Ik ben Maud, 24 jaar en ben de buddycoördinator van Heartnav.

Afgestudeerd als Creatief Therapeut dans en beweging ben ik al 2 jaar op zoek naar de weg van mijn hart. Langzaamaan begin ik hem steeds duidelijker te zien en deze kans bij Heartnav greep ik dan ook met beide handen. Meer in contact staan met jongeren die ook hooggevoelig zijn, helpt me om mezelf beter te begrijpen en de weg van mijn hart nog meer te kunnen volgen.

Met mijn speelsheid en kwaliteit om mensen aan te voelen, hoop ik je aan een super leuke buddy te kunnen koppelen. Een buddy die het beste voelt bij jouw wensen en waarbij jij met al je vragen terecht kan.

Stichting HeartNav is een team en een project waarin je jezelf op een fijne manier kunt ontwikkelen. Waarin je wordt gesteund om jezelf en jouw talenten te ontdekken op de manier die bij jou past.

Alle leden van het bestuur en het team werken op vrijwillige basis mee aan HeartNav. Eventuele reiskosten die je voor HeartNav maakt (bijvoorbeeld om naar de vergaderingen te komen), worden wel vergoed.