Ervaringsverhalen

Natuurlijk is het fijn om te lezen hoe het allemaal zou kunnen, hoe je het beste met je hooggevoeligheid om zou kunnen gaan. Maar uiteindelijk is het doen toch een heel ander verhaal. Meer naar je lichaam luisteren, de juiste studie kiezen of omgaan met je ouders. Het klinkt allemaal heel leuk, maar hoe pas je dat nou eigenlijk toe in jouw dagelijkse leven? Dat vroegen andere jongeren zich ook af en zij willen graag hun verhalen met je delen!

Hier kun je de ervaringen lezen van allemaal verschillende hooggevoelige jongeren. De dingen waar zij tegen aan zijn gelopen en ook hun oplossingen hiervoor. De dingen die ze zelf nog aan het uitzoeken zijn en de manier waarop. En ook gewoon verhalen over de kracht van de kwaliteiten die hun hooggevoeligheid met zich meebrengt.

In sommige verhalen kun je jezelf waarschijnlijk teruglezen en in andere weer niet. Er bestaan namelijk net zoveel vormen van hooggevoeligheid, als er hooggevoelige mensen bestaan. Iedereen is uniek en heeft een eigen weg. Maar weten welke wegen er zijn en wat voor anderen heeft geholpen, is heel waardevol.

Hieronder kun je alle ervaringsverhalen vinden van jouw mede-hooggevoelige jongeren!