Disclaimer

HeartNav is bedoeld om jou de mogelijkheid te bieden jezelf te helpen. Door je informatie te geven en je in contact te brengen met mensen die op jou lijken of die je kunnen helpen, willen we jou de mogelijkheid geven jezelf een leuk(er) leven te geven. Wat jij daar vervolgens mee doet, is jouw eigen verantwoordelijkheid.

Hieronder lees je per onderwerp waar onze verantwoordelijkheid ligt en waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Als je hier vragen over hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina.

Informatie & tips
Wij zijn zo zorgvuldig mogelijk in de informatie die we aanbieden. Wij kijken daarom alles na wat er op de site komt te staan. De achtergrondinformatie wordt grotendeels door onszelf geschreven en anders uitgebreid gecheckt voordat het op de site komt te staan.

Maar niet iedereen is hetzelfde. De informatie en ervaringen zijn dus voor sommigen herkenbaar en passend en voor anderen niet. Hetzelfde geldt voor de tips & tricks. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander misschien juist averechts.

Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om te kiezen voor dat wat bij jou past en wat voor jou werkt. HeartNav is dan ook niet verantwoordelijk en neemt geen aansprakelijkheid voor wat jij met deze informatie doet of voor wat hier de gevolgen van zijn.

Als je zelf een tip hebt die voor jou goed werkt, laat dat dan aan ons weten! Zo kunnen anderen weer van jouw ervaring leren.