Disclaimer

HeartNav is bedoeld om jou de mogelijkheid te bieden jezelf te helpen. Door je informatie te geven en je in contact te brengen met mensen die op jou lijken of die je kunnen helpen, willen we jou de mogelijkheid geven jezelf een leuk(er) leven te geven. Wat jij daar vervolgens mee doet, is jouw eigen verantwoordelijkheid.

Hieronder lees je per onderwerp waar onze verantwoordelijkheid ligt en waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Als je hier vragen over hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina.

Therapeuten/coaches
Wij doen ons best om zo helder mogelijk te zijn over wat een coach/therapeut wel en niet voor je kan betekenen. Iedere coach/therapeut die op de site staat, voldoet bovendien aan bepaalde voorwaarden. Of jij naar een coach toe gaat en welke coach je kiest, is volledig jouw eigen verantwoordelijkheid. HeartNav is niet aansprakelijk voor eventuele problemen in het contact tussen jou en de therapeut/coach of voor de gevolgen van de begeleiding die je ontvangt.

Natuurlijk willen we het wel graag weten als jij een vervelende of juist een goede ervaring hebt met één van de therapeuten of coaches op de site!

Informatie & tips
Wij zijn zo zorgvuldig mogelijk in de informatie die we aanbieden. Wij kijken daarom alles na wat er op de site komt te staan. De achtergrondinformatie wordt grotendeels door onszelf geschreven en anders uitgebreid gecheckt voordat het op de site komt te staan.

Maar niet iedereen is hetzelfde. De informatie en ervaringen zijn dus voor sommigen herkenbaar en passend en voor anderen niet. Hetzelfde geldt voor de tips & tricks. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander misschien juist averechts.

Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om te kiezen voor dat wat bij jou past en wat voor jou werkt. HeartNav is dan ook niet verantwoordelijk en neemt geen aansprakelijkheid voor wat jij met deze informatie doet of voor wat hier de gevolgen van zijn.

Als je zelf een tip hebt die voor jou goed werkt, laat dat dan aan ons weten! Zo kunnen anderen weer van jouw ervaring leren.

Buddy’s
Zoals je bij de informatie over het buddy systeem kunt lezen, is het belangrijk dat jij en je buddy zelf eigenaarschap nemen voor jullie relatie. Wij zijn er alleen voor om jullie met elkaar in contact te brengen. Jullie zijn er zelf verantwoordelijk voor hoe dat contact verder verloopt. HeartNav is niet aansprakelijk voor eventuele problemen in het contact tussen jou en je buddy of voor de dingen die uit dat contact voortkomen.

Natuurlijk willen we het wel graag weten als jij een vervelende of juist een goede ervaring hebt met één van onze buddy’s. Als je ergens tegen aan loopt of een vraag hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Workshops
De workshops of activiteiten die je op onze site kunt vinden, worden niet gegeven door HeartNav zelf, maar door zelfstandige partners. Ook hiervoor geldt dat het jouw keuze en jouw verantwoordelijkheid is of je aan een workshop meedoet. HeartNav is niet aansprakelijk voor de inhoud, uitvoering of uitwerking van workshops of activiteiten.

We willen wel graag weten hoe je de workshops hebt ervaren waar je via HeartNav bent gekomen. Laat het ons dus weten als je een goede of minder goede ervaring hebt gehad!