Zoek je een buddy?

Klik op de knop ‘Mail ons’ en vul het contactformulier in!

Hieronder kun je profielen van onze HeartNav buddy’s bekijken. Spreekt een profiel je aan of heb je specifieke vragen waar een buddy jou mee zou kunnen helpen? Vul dit dan in op het contactformulier, dan helpen wij jou verder en brengen jou in contact met de buddy die het best bij jou past.

Joep (22)

Joep (22)

Woonplaats: Utrecht

In mijn zoektocht naar mezelf kom ik een boel mensen tegen die met dezelfde uitdagingen spelen. Door deze ervaringen te koppelen aan mijn (soms iets te) tomeloze energie en inlevingsvermogen hoop ik net dat duwtje op het juiste moment te zijn.

Liv (21)

Liv (21)

Woonplaats: Sittard (Limburg)

Uit ervaring weet ik hoe spannend het is om keuzes te maken waarvan jij voelt dat ze voor jou goed zijn terwijl de mensen om jou heen jou en jouw keuzes niet helemaal begrijpen. Ik deel graag met jou van hart tot hart mijn ervaringen, tips en betrokkenheid!

Eva (20)

Eva (20)

Woonplaats: Limbricht (Limburg)

Het delen van mijn avonturen waarin ik je eventjes mee neem in de achtbaan van liefde voor mezelf. Dat er (ieniemienie) vrolijke zonnestraaltjes, donderwolken en avonturen zijn die we samen kunnen delen en dat iedereen (ook jij!) mooi is!

Rudy (27)

Rudy (27)

Woonplaats: Eindhoven

Het volledig accepteren en laten zien van jezelf met alle kanten, ook de kanten waar andere mensen kritiek op zouden kunnen hebben en die je zelf misschien liever verborgen houdt voor anderen (en voor jezelf), dat is voor mij de basis van een gelukkig leven leiden (i.p.v. een leven lijden of i.p.v. geleefd te worden).
Jezelf te durven laten zien, ruimte in te durven nemen en kwetsbaar te durven zijn zie ik dan ook als een grote kracht.
Ik deel graag over dit proces en wat mij hierbij geholpen heeft.

Djurre (24)

Djurre (24)

Woonplaats: Arnhem

Een goed gesprek kan heel veel betekenen en praten over wat je dwars zit is iets dat ik graag doe. Elk gevoel en elke emotie mag er zijn en ik luister met oprechte interesse naar je verhaal, zonder oordeel. Het pad van een gevoelig persoon kan erg eenzaam zijn en als ik kan helpen dat te verlichten, doe ik dat met veel plezier.

Lotte (17)

Lotte (17)

Woonplaats: Eindhoven

Het kan heel fijn zijn om iemand te kennen waar je mee kan praten en die ook open staat voor diepe gesprekken, zonder een oordeel te hebben. Om iemand te hebben die je snapt en waarbij je helemaal mag zijn wie je bent. Zo iemand zou ik graag voor je willen zijn, een vriendin. Uit ervaring weet ik hoe het is om vast te lopen in het schoolsysteem en heb hierin al een hele weg achter de rug. Mijn ervaringen wil ik graag met je delen.

Thijn (23)

Thijn (23)

Woonplaats: Reuver (Limburg)

Wat ik als buddy kan betekenen is een gezellig, huiselijk en warme sfeer, ik luister zonder oordeel en ben simpelweg aanwezig..
en om gek te doen..:)