Doneer aan HeartNav

Help ons om jou te helpen je hart te volgen!

Mede mogelijk gemaakt door… jou!

HeartNav is voor haar inkomsten 100 % afhankelijk van donaties. Alle schrijvers, het HeartNav team en het bestuur werken allemaal als vrijwilliger. Toch maken wij ook kosten: reiskosten, kosten voor de website, bekendmaken van HeartNav, etc. En we hebben nog veel meer plannen, zoals het ontwikkelen van flyers, video’s, e-books en het produceren van artikelen voor en door jongeren. Dat kost allemaal geld. Lees meer over onze plannen in ons beleidsplan.

Je kunt doneren door geld over te maken naar Stichting HeartNav te Wadenoijen,

NL 74 TRIO 0390464058

o.v.v. ‘donatie’
Je donatie is aftrekbaar van de belasting omdat HeartNav een ANBI status heeft!

Hartelijk bedankt voor je bijdrage!
Vaste partners

De onderstaande organisaties en bedrijven steunen ons en werken met ons mee om zoveel mogelijk hooggevoelige jongeren te bereiken en te ondersteunen. Wilt u als organisatie ook een vaste partner worden van Stichting HeartNav? Neem contact met ons op!

School voor Coaching

Dit is een opleidingsinstituut voor coaches.

Young Masters Global

Dit is een internationale groep voor en door jongeren (15-30 jaar) over de hele wereld, om te verbinden vanuit het hart en elkaar te ondersteunen op ieders weg naar zelfverwezenlijking.

Healing Arts

Dit is een organisatie die energetisch therapeuten opleidt en flesjes Liquid Light ontwikkelt.

Star Global Family

Dit is een internationale organisatie die zich inzet en evenementen organiseert voor ‘sterren’kinderen, jongeren en hun families om hen in hun multidimensionale ontwikkeling te ondersteunen.

Ambassadeur worden

Spread the word!

Vanuit HeartNav willen we natuurlijk zoveel mogelijk hooggevoelige jongeren bereiken. Zodat iedere jongere die wel wat ondersteuning of herkenning kan gebruiken, weet waar hij of zij terecht kan!

Hoe kun jij daarbij helpen?

Vertel over HeartNav!

Aan je vrienden, je moeder, je oom of tante, de buren, op school, op je werk. Vertel mensen over HeartNav in real life. Deel posts van HeartNav of artikelen die je goed vindt op Facebook. Stuur de nieuwsbrief door. Je kunt het zo gek niet bedenken. Hoe meer mensen HeartNav kennen, hoe meer hooggevoelige jongeren hun weg naar het platform kunnen vinden.

Dankjewel voor je hulp!