HeartNav Buddy’s

Het lijkt allemaal zo mooi en simpel als je al die ervaringen leest van andere jongeren die soms net een stapje verder lijken te zijn dan jijzelf. Had jij zelf maar een paar van zulke mensen bij jou in de buurt waarmee jij jouw ervaringen uit kunt wisselen en waarmee jij jouw twijfel of onzekerheid kunt delen of je succesjes met hoe je heel vaak dingen wel op weet te lossen.

Wij weten uit eigen ervaring hoe lastig het is om dingen te delen die je echt bezig houden. Zo veel van je leeftijdsgenoten lijken niet te begrijpen waar jij mee bezig bent of hoe jij in elkaar steekt. En zelf begrijp je dat vaak ook nog niet eens. Veel jongeren die hoog gevoelig zijn of een speciaal talent hebben komen gewoon wat minder soortgenoten tegen dan gemiddeld.

Daarom hebben we het HeartNav Buddy systeem bedacht. Een laagdrempelige manier om een andere gelijkgestemde jongere/soortgenoot contact te leggen. Gewoon om informatie uit te wisselen en te delen. Met als belangrijkste doel dat je ontdekt dat je niet de enige bent, dat anderen dezelfde vragen hebben en misschien al oplossingen hebben gevonden of manieren kennen om een stap verder te komen. Want door ‘soortgenoten’ te ontmoeten leer je jezelf beter begrijpen en accepteren. En dat is altijd prettig.

Je buddy is een maatje om af en toe mee te sparren. Hij of zij is zich al langer bewust van hooggevoeligheid en heeft al allerlei activiteiten ondernomen, waardoor al meer op zijn plek is gevallen. Je buddy is geen hulpverlener of beter-weter. Jullie zijn altijd gelijkwaardig. Het is dus tweerichtingsverkeer, jij investeert ook door te delen.